Afscheid van Hr en Mevr. Kwint en van Wilhelmina zalencentrum in Beilen. (Voorjaar 2020) 

Vorig voorjaar (Coronatijd) kregen we bericht dat het Wilhelmina zalencentrum in Beilen werd verkocht. Jarenlang was dit zalencentrum voor ons als BOSK Drenthe een vast vertrouwd adres voor vele van onze activiteiten.
Vanaf de herstart van voorheen BOSK Drenthe in 1978 tot nu hebben we er jaarlijks jaarvergadering gehouden, thema avonden, feestmiddagen en ook minstens 16 jaren onze Sinterklaasmiddag. Het was er goed toeven mede dankzij het beheerdersechtpaar Roelof en Anja Kwint. 
Die twee maakten er al die jaren een fijne plek van waar iedereen welkom was. In overleg kon er heel veel en was alles goed verzorgd. We konden er allemaal “onszelf zijn“ en onze kinderen en hun ouders en brusjes waren allemaal even welkom. 
Verkoop van Wilhelmina zalencentrum”
Wat een klap voor Roelof en Anja Kwint. Hun werk was abrupt gestopt. En in allerijl moesten ze elders een woning gaan zoeken. Het was haast teveel voor hen om dat te verwerken. 
Ik heb ze namens ons allemaal een plant gebracht als riem onder het hart en om een klein beetje aan te geven hoe we hun werk waarderen. Ze gaven toen al aan dat er een ding was wat ze het allermeest zouden missen van alle dingen die ze dagelijks en jaarlijks deden. En dat was?
Het Sinterklaasfeest van onze BOSK gezinnen. Voor hen altijd weer een prachtige warme middag met een saamhorigheid en sfeer die ze erg zullen missen. 
We zullen hen vragen of ze dit jaar ook nog een keer willen komen (op de nieuwe locatie) en dat als eerbetoon aan hun inzet van zeker ruim 40 jaren. 
Misschien is het leuk als jullie op sinterklaasmiddag een leuke kaart voor hen meenemen.
Roelof en Anja, het ga jullie goed op de plaats die jullie nu hebben gevonden. 
We wensen jullie samen nog heel veel goede jaren toe. 
Namens allemaal,
Ida 
 -