Beste vaders, moeders en kinderen van Stichting Steunfonds BOSK Drenthe.

Mede namens de dames van ons stichtingsbestuur wil ik jullie allemaal een hart onder de riem steken.

Het is een jaar geweest waarin veel dingen niet doorgingen, er ziekte was, men afstand van elkaar moest houden, mondkapjes dragen en soms zelfs bezoek bij kind of ouder niet mogelijk was.
Iedereen heeft daar last van gehad, of we nu een beperking hebben of niet.

Ieder gezin heeft momenteel nog steeds te maken met maatregelen. Maatregelen die we noodgedwongen toch echt moeten opvolgen omdat het ons allen raakt.
Zowel onze kinderen, ouders, familie, collega’s en niet te vergeten de mensen die onze kinderen therapie geven of hen dagelijks verzorgen en opvangen en onze mantelzorgers en PGB-ers die ook in deze tijd proberen de hulp te geven die van groot belang is.

Het Sinterklaasmiddagje is helaas niet doorgegaan .
Door het volgen van de gevraagde maatregelen zou het geen leuke middag kunnen worden.
Sint en Pieten, de dames die de rug van Sinterklaas wassen en de mensen van de locatie, iedereen vond dit ook erg jammer. Gelukkig hadden de ouders nog niets gezegd en bleef de teleurstelling de kinderen bespaard. Ik hoop dat Sinterklaas in ieder geval thuis nog fijn is gevierd.

Wie weet gaat het tij keren en is het volgend jaar mogelijk om weer plannen te maken.

Jullie allen wens ik toch een goede tijd toe waarin je geniet van wat wel kan. Van lichtjes in huis en misschien samen spelletjes doen. Samen Kerstfeest vieren, welke invulling je er ook aan geeft.
In ieder geval wens ik jullie licht en warmte toe en blijf gezond.

Als iemand van jullie zin heeft eens een klein stukje te schrijven vanuit haar of zijn ervaringen van het afgelopen jaar dan juichen we dat toe!
Stuur je bijdrage naar de webmaster of naar mij per email.

                                                                                    

Ida Vos

Namens het bestuur van,

Stichting Steunfonds BOSK Drenthe.